fbpx

Bedankt! Jouw meditatie is onderweg!

Deze heb jij natuurlijk niet voor niets aangevraagd....

Misschien heb je juist in deze periode veel last van angst en spanning en maak jij je zorgen over je eigen gezondheid of die van familie en vrienden. Of wellicht vind je het lastig om om te gaan met alle onzekerheid en verandering die deze tijd met zich meebrengt.  

Dat is heel begrijpelijk en volkomen normaal! Wij mensen houden nou eenmaal niet van onzekerheid en veel veranderingen. Helaas kan je de omgeving om jou heen niet veranderen. Wel kan je jouw eigen gevoel en gedachten sturen. En dat wil ik je graag leren!

Kan jij wel wat extra ondersteuning gebruiken?

Als angstexpert wil ik in deze tijd ook graag mijn steentje bijdragen. Daarom heb ik deze gratis meditatie gemaakt. Maar ik kan me voorstellen dat je behoefte hebt aan meer ondersteuning. 

Mocht je graag hulp willen bij het overwinnen van je angst en het verminderen van stress, dan kun je me mailen. Ik neem dan contact met je op en kunnen we de mogelijkheden samen onderzoeken. 

Liever nu al gelijk een eenvoudige techniek leren om direct spanning los te laten? Kijk dan eens of mijn online training ”van angst naar ontspanning’ ter waarde van 47,00 euro iets voor jou is. Hier ga ik dieper in op wat angst inhoudt en leer ik je een krachtige methode waarmee je direct spanning en angst kunt verminderen of zelfs helemaal loslaten. 

Met ontspannen groet,

Joke Straathof 

 

 

 

GRATIS MEDITATIE AANVRAGEN

 

Voel jij je angstig en gespannen rondom de huidige situatie?
Wil jij leren hoe je angst loslaat?
Heb jij behoefte aan DIRECT meer ontspanning?

 

Bepaalde gebeurtenissen kunnen ons een gevoel van angst en machteloosheid geven. Helaas kunnen we onze omgeving niet veranderen.
Wel kunnen we invloed uitoefenen op de manier hoe wij ermee omgaan. En daardoor kunnen we ons gevoel en onze emoties beïnvloeden. Ik vertel je graag hoe!

Laat hieronder je e-mail adres achter. Dan voorzie ik je van gratis tips en een fijne meditatie die jou zeker weten gaan helpen om nu direct spanning los te laten.

Bedankt voor je aanmelding. Check je e-mail voor de gratis meditatie.

Chat openen
1
Hulp nodig? Stel hier direct je vraag!
Hoi! Fijn dat je er bent.
Hoe kan ik je helpen?