CHANGE FOR LIFE

Change For Life

Persoonlijke sessie

In het leven kampen we vaak met verschillende problemen zoals Angsten, Fobiën of Paniek. Om ons heen horen we meestal dat we hier nou eenmaal mee moeten leren leven. Dit terwijl deze problemen alleen nog maar meer problemen veroorzaken. Het wordt tijd dat jij van deze angsten af komt en dat kan met mijn change for life traject.

 

p

Disclaimer

Change for Life is bedoeld om van te leren en je te inspireren op weg naar gezondheid en geluk. Het is niet bedoeld als vervanger voor een bezoek aan de huisarts en is dus ook geen medisch advies, diagnose of behandeling. Ben je onder behandeling van een psychiater, neem dan altijd eerst contact op voordat je een sessie boekt.

Wat anderen ervaarden

Tanja

Angst voor nieuwe stappen, een laag zelfbeeld weing zelfvertrouwen, pijnlijke gewrichten én jarenlang last van hooikoorts. Na het Change For Life Traject was Tanja helemaal klachtenvrij. Luister hier naar haar ervaring.

Hoe het werkt

Veel problemen waar we in het dagelijks leven mee zitten komen voort uit vroegere ervaringen en gebeurtenissen. Het overlevingsmechanisme in je lichaam, het zogenoemde vecht- en vluchtreactie, is dan actief.  En iedere keer als er een trigger is voel je weer die vecht- vluchtreactie,  wat aanvoelt als angst en paniek.

In Change 4 Life gaan we op zoek naar deze berichten en de oude gebeurtenissen die daar aan vast zitten. Door middel van onder andere hypnotherapie leer ik je hoe jij deze oude ervaringen met bijbehorende reacties kunt herprogrameren. Samen zorgen wij er voor dat jij weer ontspannen kunt genieten van het leven en dat kunt gaan doen waar jij blij van wordt.

Contact

11 + 14 =