fbpx

Online training – Van Angst Naar Ontspanning

  • Categorie Training
  • Duur 60m
  • Laatste update 17 februari 2021

Over de training

Eerste Hulp Bij Angst Angst, paniek en hyperventilatie zijn heel vervelende sensaties, waardoor je minder goed kunt functioneren. Angst is een nuttige emotie als je een tijger voor je neus hebt staan. Maar als je in een situatie bent waar het in principe veilig voor je is, dan zijn angst en onzekerheid een beperkende emotie. Deze korte maar krachtige training kan je helpen om je hoge emoties vrij te laten. Dit doen we met ontzettend effectieve informatie en technieken die jij elke dag zelf toe kan passen. Binnen deze 60 minuten merk je meteen verandering. Je kan deze training zo vaak bekijken als je maar wilt. Wanneer je op een ander moment dan spanning ervaart kun je direct de techniek weer toepassen. Dan kost het maar een paar minuten tijd. Disclaimer. Dit is niet bedoelt voor grote trauma's en psychiatrische problematiek.

Is deze training wat voor jou?

LET OP: Registreer HIER Voordat je deze training koopt.

Onderwerpen

7 Lessen60m

Introductie

Welkom bij de training.1:52
Werkboek

De Training

Afronding

47,00

Benodigdheden

  • Rustige omgeving
  • Geen afleiding

GRATIS MEDITATIE AANVRAGEN

 

Voel jij je angstig en gespannen rondom de huidige situatie?
Wil jij leren hoe je angst loslaat?
Heb jij behoefte aan DIRECT meer ontspanning?

 

Bepaalde gebeurtenissen kunnen ons een gevoel van angst en machteloosheid geven. Helaas kunnen we onze omgeving niet veranderen.
Wel kunnen we invloed uitoefenen op de manier hoe wij ermee omgaan. En daardoor kunnen we ons gevoel en onze emoties beïnvloeden. Ik vertel je graag hoe!

Laat hieronder je e-mail adres achter. Dan voorzie ik je van gratis tips en een fijne meditatie die jou zeker weten gaan helpen om nu direct spanning los te laten.

Bedankt voor je aanmelding. Check je e-mail voor de gratis meditatie.

Chat openen
1
Hulp nodig? Stel hier direct je vraag!
Hoi! Fijn dat je er bent.
Hoe kan ik je helpen?