fbpx

Over mij

Ik ben hier voor jou om meer Zelfvertrouwen, Vrijheid, Gezondheid, en Plezier te bereiken.

Over mij

Beweeg van stress naar vrijheid

Mijn naam is Joak Stratof. Ik help ondernemende vrouwen vol zelfvertrouwen hun potentieel te ontketenen door ze te leren angsten, trauma’s en beperkende overtuigingen los te laten.
Ik help vrouwen angsten, trauma’s en beperkende overtuigingen los te laten zodat ze vol vertrouwen hun grootste potentieel kunnen bereiken.
Ik help ondernemende vrouwen om angsten, trauma’s en beperkende overtuigingen los te laten, zodat ze zich vrij kunnen voelen om vol vertrouwen hun hoogste potentieel te bereiken. Vanaf de eerste sessie positief resultaat.

Psychologie

Diep inzicht in psychologie en interpersoonlijke relaties.

Hypnotherapie

Professionele hypnotherapievaardigheden en uitgebreide ervaring.

Individualiteit

Individuele benadering voor elke cliënt met aandacht voor unieke behoeften.

Stress en Angst

Effectieve aanpak van stress en angst, inclusief fobieën.

30 +

Jaar ervaring

“Het loslaten van faalangst, valkuilen en beperkende overtuigingen geeft een gevoel van Grootsheid die je ál bent.”

Joak Stratof

Mijn ervaring

In de ontdekkingtocht naar mijzelf heb ik de afgelopen jaren vele opleidingen, cursussen en workshops gedaan, 

23 jaar ervaring als verpleegkundige

Gedurende deze tijd heb ik waardevolle ervaring opgedaan, waardoor ik bekwaam ben in het verlenen van hulp aan mijn cliënten. Ik heb mijn kennis verbreed met betrekking tot de nieuwste medische technologieën en behandelmethoden.

Gecertificeerd Reikimethode Expert I

Ik heb mijn ervaring verrijkt in de diepte van energetische genezing en balans. Tijdens mijn opleiding heb ik essentiële technieken van energieoverdracht geleerd en een geïntegreerde benadering bestudeerd om zowel fysiek als emotioneel welzijn te ondersteunen.

Levenscoach, expert in angst

Sinds 2019 en tot op heden is mijn werk gericht op het verstrekken van individuele instrumenten en strategieën om angst te overwinnen, emotionele welzijn te verbeteren en balans in het leven te bereiken.

Afgestudeerd aan het Edwin Celia Instituut voor Hypnose in Nederland

Als afgestudeerde van het Hypnose Instituut in Nederland heb ik diepgaande kennis verworven en een hoog niveau van kwalificatie bereikt op het gebied van hypnotherapie. Het volgen van het opleidingsprogramma aan deze instelling heeft mij niet alleen theoretische grondslagen verschaft, maar ook praktische vaardigheden die essentieel zijn voor succesvol werken met cliënten. Dankzij innovatieve methoden en benaderingen heb ik effectieve hypnosetechnieken geleerd die aanzienlijke resultaten mogelijk maken bij het aanpakken van diverse psychologische en emotionele vraagstukken.

Koenraad Rau Cursus Bio-energetische Therapie in Gent

Deze cursus heeft mijn kennis van bio-energetica verbreed en praktische vaardigheden verschaft die het mogelijk maken deze methode effectief toe te passen in mijn werk en bij te dragen aan hun harmonieuze ontwikkeling.

Ontdek wat je klein houdt. Leer loslaten wat je tegenhoudt En voel de grootsheid in jeZelf

Het moment waarop je beperkingen erkent en loslaat, kan de deur openen naar nieuwe mogelijkheden en diep zelfinzicht. Sta jezelf toe om vrij te worden van wat je vasthoudt, en laat jezelf kennismaken met de innerlijke vrijheid die op je wacht. In dit magische moment kun je jouw mogelijkheden ontplooien, waardoor je een andere, meer bevrijdende levensstijl kunt kiezen. Wanneer je jezelf toestaat deze innerlijke vrijheid te ervaren, open je de deuren naar nieuwe perspectieven die eerder wellicht voor je verborgen waren. Onthoud dat je recht hebt op deze innerlijke vrede en vrije expressie van jezelf, en dit kan de eerste stap zijn naar een gelukkiger en bevredigender leven.

Lees de laatste interessante artikelen en nieuwtjes op onze blog. Blijf op de hoogte van interessant nieuws! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Chat openen
1
Hulp nodig? Stel hier direct je vraag!
Hoi! Fijn dat je er bent.
Hoe kan ik je helpen?