fbpx

Vrij van Hoogtevrees

Online Training

97,00

Het is tijd om van jouw hoogtevrees af te komen en dat kan door deze training! In deze video training leer je doormiddel van onder andere informatie en visualisatie precies hoe jij van je hoogtevrees af komt zodat jij weer makkelijk een trap op en af kan of over een brug kan gaan en je er prima bij voelen.

N

Durf nieuwe avonturen aan.

N

Voel je ontspannen op hoogtes

p

Online Omgeving

Bij de aankoop van een training ontvang je Automatisch inloggevens voor mijn online omgeving, ‘De Angstexpert Online’ , waar je de training gemakkelijk kunt volgen.

Wat anderen ervaarden

Eef

” ik kan bij mijn clienten die in een flat wonen gewoon de trap op zonder problemen. Ook heb ik geen angst meer met autorijden door een bocht zonder vangrail. Sterker nog; ik heb er niet eens aan gedacht tijdens het rijden, maar realiseerde me dat s’avonds ineens. ” 

Linn

” Na de training ben ik naar ons balkon boven gegaan en kon daar gewoon op staan en voelde me daar prima.

Later in de week was ik op de fiets en realiseerde ik me ineens dat ik de brug al over was voor ik er erg in had ”

Chat openen
1
Hulp nodig? Stel hier direct je vraag!
Hoi! Fijn dat je er bent.
Hoe kan ik je helpen?