Vrij van RIJANGST

Online Training

97,00

Deze training is speciaal voor mensen die altijd goed konden autorijden, maar door een ongeluk of andere plotselinge oorzaak, ineens niet of niet goed meer durven auto te rijden.

In deze online video training leer je doormiddel van onder andere informatie en visualisatie precies hoe angst in je brein werkt en hoe jij van je rijangst af komt en daarna veel meer ontspannen bent met autorijden.

N

Krijg het vertrouwen om weer zelf te rijden

N

Wordt weer onafhankelijk van anderen

N

Durf nieuwe avonturen aan te gaan

N

Voel je veilig op de weg

p

Online Omgeving

Bij de aankoop van een training ontvang je Automatisch inloggevens voor mijn online omgeving, ‘De Angstexpert Online’ , waar je de training gemakkelijk kunt volgen.

Wat anderen hebben ervaren.

Sonja

8 jaar terug is de 29 jarige Sonja betrokken geraakt bij een ongeluk waarbij ze in  een bestelbusje reed. Sindsdien durfde zij niet meer in een bestelbus of grote auto te rijden. Wel in haar eigen wat kleinere auto. Na de online training schreef ze:

‘Ik ben verrast dat ik het angstige gevoel niet meer kan terughalen. Ik ben gelijk ’s avonds in een bestelbusje gaan rijden. Het ging prima. Mijn angst is gewoon weg. En ik zie nu ook mogelijkheden om op mijn werk in een busje te kunnen rijden. ‘