fbpx

Vrij van RIJANGST

Online Training

97,00

Deze training is speciaal voor mensen die altijd goed konden autorijden, maar door een ongeluk of andere plotselinge oorzaak, ineens niet of niet goed meer durven te rijden.

In deze online online training leer je hoe angst in je brein werkt. Daarna ga je door een visualisatie sessie om van je rijangst af te komen. Vervolgens leer je een krachtige tool om direct spanning los te laten. Als bonus krijg je nog een mp3 om je zelfvertrouwen te ondersteunen.

Hierna ben jij instaat om veel meer ontspannen auto te rijden.

N

Heb het vertrouwen om weer zelf te rijden

N

Kies zelf waar en wanneer je op pad gaat

N

Durf nieuwe avonturen aan te gaan

N

Ontspannen genietend de weg op

N

Voel je veilig op de weg

p

Online Omgeving

Bij de aankoop van een training ontvang je Automatisch inloggevens voor mijn online omgeving, ‘De Angstexpert Online’ , waar je de training gemakkelijk kunt volgen.

Wat anderen hebben ervaren.

Sonja

8 jaar terug is de 29 jarige Sonja betrokken geraakt bij een ongeluk waarbij ze in  een bestelbusje reed. Sindsdien durfde zij niet meer in een bestelbus of grote auto te rijden. Wel in haar eigen wat kleinere auto. Na de online training schreef ze:

‘Ik ben verrast dat ik het angstige gevoel niet meer kan terughalen. Ik ben gelijk ‘s avonds in een bestelbusje gaan rijden. Het ging prima. Mijn angst is gewoon weg. En ik zie nu ook mogelijkheden om op mijn werk in een busje te kunnen rijden. ‘

Lenny

Lenny heeft een keer bijna een ongeluk meegemaakt op de snelweg. Door dit voorval was ze zo bang geworden met auto rijden dat ze al een jaar lang niet had gereden en zelfs haar rijbewijs 10 maanden heeft laten verlopen.

Lenny deed op een zondag de ‘vrij van rijangst’ training. Ze vertelde: “Het was zo apart, maar ik voelde al gelijk zoveel vertrouwen, dat ik maandag gelijk naar het gemeentehuis ben gegaan om mijn rijbewijs te laten verlengen. Een week later kon ik hem ophalen en ben ik gelijk die dag zelf van Amsterdam af naar de polder gereden. Dus eerst door de drukke stad, dan over de beruchte snelweg en toen de langer polderwegen. Ongelooflijk, dat dit mogelijk is. Ik ben er zó blij mee” Aldus Lenny.

Chat openen
1
Hulp nodig? Stel hier direct je vraag!
Hoi! Fijn dat je er bent.
Hoe kan ik je helpen?