fbpx

Vrij van spinnenangst

Online Training

97,00

In deze online video training kom je met behulp van mooie technieken helemaal van je spinnenangst af, zodat jij in het vervolg ontspannen blijft als er spinnen zijn.

N

Je bent in staat om zelf een spin op te ruimen

N

Je hebt geen focus meer op spinnen

N

Je kunt overal in en om huis ontspannen blijven

Op voorraad

p

Online Omgeving

Bij de aankoop van een training ontvang je Automatisch inloggevens voor mijn online omgeving, ‘De Angstexpert Online’ , waar je de training gemakkelijk kunt volgen.

Wat anderen

hebben ervaren

Matthijs

Matthijs was ook erg bang voor deze kleine harige beestjes. Als er een spin in de buurt zat wilde hij het liefst zo snel mogelijk weg.  Hij heeft de online training ‘Vrij van Spinnenangst’ gevolgd. Hier vertelt hij zijn ervaring en wat het hem heeft opgeleverd.

GRATIS MEDITATIE AANVRAGEN

 

Voel jij je angstig en gespannen rondom de huidige situatie?
Wil jij leren hoe je angst loslaat?
Heb jij behoefte aan DIRECT meer ontspanning?

 

Bepaalde gebeurtenissen kunnen ons een gevoel van angst en machteloosheid geven. Helaas kunnen we onze omgeving niet veranderen.
Wel kunnen we invloed uitoefenen op de manier hoe wij ermee omgaan. En daardoor kunnen we ons gevoel en onze emoties beïnvloeden. Ik vertel je graag hoe!

Laat hieronder je e-mail adres achter. Dan voorzie ik je van gratis tips en een fijne meditatie die jou zeker weten gaan helpen om nu direct spanning los te laten.

Bedankt voor je aanmelding. Check je e-mail voor de gratis meditatie.

Chat openen
1
Hulp nodig? Stel hier direct je vraag!
Hoi! Fijn dat je er bent.
Hoe kan ik je helpen?