fbpx

Persoonlijk traject

VRIJ VAN ANGST

Persoonlijk TRAJECT

Vrij van angst | Hypnotherapie

“Door mijn gezin, drukke baan en de mantelzorg voor mijn ouders, kom ik niet aan mezelf toe. Ik word helemaal gek. Hoe ik ook mijn best doe, het lukt me niet om me te ontspannen. Als ik dan eindelijk op de bank zit, voel ik angst en onrust. Ik weet niet waar dat vandaan komt.”

“Eerlijk gezegd loop ik al heel mijn leven met een angst. Ik heb het lang niet durven zeggen, maar heb er zo’n last van . Ik heb al veel gelezen en ook al therapie gehad, maar dat heeft niet geholpen” 

“Ik ben ondernemer en moet eigenlijk meer zichtbaar worden, maar het is net of ik mezelf tegenhoud. Geen idee waar dat vandaan komt, maar ben er helemaal klaar mee. Kun je me helpen?”

Herken je jezelf hierin of ervaar je op een andere manier angsten en spanningen? Met al mij passie en plezier help ik je heel graag naar de oplossing!

Samen

Doordat je persoonlijke begeleiding van mij krijgt, zul je merken hoe machtig snel je verandering gaat ervaren.

We gaan dan samen opzoek naar de kernoorzaak van jouw angsten, belemmeringen en overtuigingen die stress en spanning opleveren. Met behulp van geweldige technieken kunnen we deze transformeren, zodat jij je weer superkrachtig, veilig en relaxt voelt.

Tussendoor mag je me whatsappen. Zo ben ik een veilige boei waar je je aan vast kunt houden op weg naar een ontspannen leven.

Het oplossen van issues doe je door gebruik te maken van je creatiekracht. Dit is zo krachtig! Je gaat dit de eerste sessie al VOELEN, waardoor je WEET: Verandering is WEL mogelijk. 

inhoud

Persoonlijk traject van 7 weken

  • 7 weken lang, wekelijks een sessie met Joke. Live in de praktijk of via Zoom.
  • De eerste 1 of 2 keer zijn vaak wat langer en daarna zijn de sessie ongeveer en uur.
  • Je krijgt krachtige technieken voor ontspanning die je altijd kunt toepassen.
  • Tussendoor persoonlijk whatsapp of mailcontact, zodat jij je steeds krachtiger voelt worden naarmate de weken vorderen.
  • Een jaar lang toegang tot de gloednieuwe online training ‘Vrij van Angst’ boordevol informatie, meditaties en technieken.
  • Inclusief de basistechniek om je zelfgenezend vermogen te activeren. Daarmee gaat het in elke facet van je leven beter en beter.

Resultaat

Het leven voelt lichter

Je slaapt beter en hebt meer energie

Je hebt plezier en bent relaxt

Je leert manifesteren

Je voelt dat jij weer volledig in 'control' bent

zelfvertrouwen

Gun je zelf deze kans en pak hem met twee handen aan. Het is nu de tijd.

Wat ben jij waard.   Oneindig veel.

Hoeveel wil jij in je Zelf investeren om je sh*t op te lossen.   Alles.

Je leven gaat echt next level.

Niet voor €6800,00. Geen €3700,00

Maar voor €1497,00 gaat jouw leven voor goed veranderen. Je verdient het!

Wat klanten zeggen

“Joke is enthousiast en heeft een no nonsens aanpak”

“Ik voelde me gesteund en mocht altijd appen. Dat gaf me een veilig gevoel”

Cindy, 32 jaar – Durfde niet voor zich zelf op te komen en had fysieke klachten

“Sinds ik een aantal keer bij Joke geweest ben ervaar ik veel meer innerlijke kracht, ben ik meer vastberaden en daadkrachtiger.
De lessen die ik heb geleerd zijn waardevol en ik ben dankbaar dat ik nu zover ben, ik heb nog een heel leven voor me en daar kijk ik naar uit! Wat een powervrouw ben ik!

Door bepaalde denkwijze of gewoonten los te laten laat je ook fysieke klachten los. Het is apart dat dat zo werkt maar ik heb het aan de lijve ondervonden dat spanning en stress lichamelijke klachten veroorzaken waardoor ik mijn werk niet kon doen zoals ik dat wilde maar nu zijn er totaal geen klachten meer. Het werkt echt!
En dat dankzij een paar sessies bij Joke!
Echt een goed investering voor de rest van je leven.”

“Ik had dit 10 jaar eerder moeten weten. Ben blij dat ik van mijn angst af ben en weet hoe ik bij eventuele spanning moet handelen.”

Tanja 53

“Ik had echt angst om nieuwe stappen te zetten. Ik had een laag zelfbeeld en weing zelfvertrouwen. Vroeger thuis kon ik nooit wat goed doen. De laatste tijd had ik pijnlijke gewrichten én jarenlang last van hooikoorts.”

“Na het ‘Vrij van angst’ traject ben ik nagenoeg klachtenvrij. Ik heb zoveel over mijzelf geleerd en inzichten gekregen. Mijn belemmerende overtuigingen heb ik nu positief verandert. Dit voelt veel beter. Ik heb het gevoel dat ik nu pas mezelf mag en kan zijn.”

Renske, 46 jaar – Moest te veel ballen hooghouden en verloor zich elf uit het oog.

Het traject bij Joke heeft enorm bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling. Door het stellen van juiste vragen, kreeg ik inzicht in patronen en kon hieraan werken. Dit heeft geleid tot meer overzicht in mijn leven en het dagelijks handelen.

Persoonlijke vrij van angst call

In een persoonlijke call, krijg je van te voren een intakeformulier die we dan tijdens deze call gaan bespreken. Zo krijg je exact helder waar bij jou de angel zit van je probleem en hoe je dat op kunt lossen. Je krijgt tips en informatie hoe je verder kunt komen.

klanten vertellen dat ze alleen al door deze call zoveel inzichten hebben gekregen, dat ze al klachten vermindering ervaren.

Mocht je na de call besluiten om het persoonlijke traject te gaan doen, dan worden de kosten van de call in mindering gebracht

GRATIS MEDITATIE AANVRAGEN

 

Voel jij je angstig en gespannen rondom de huidige situatie?
Wil jij leren hoe je angst loslaat?
Heb jij behoefte aan DIRECT meer ontspanning?

 

Bepaalde gebeurtenissen kunnen ons een gevoel van angst en machteloosheid geven. Helaas kunnen we onze omgeving niet veranderen.
Wel kunnen we invloed uitoefenen op de manier hoe wij ermee omgaan. En daardoor kunnen we ons gevoel en onze emoties beïnvloeden. Ik vertel je graag hoe!

Laat hieronder je e-mail adres achter. Dan voorzie ik je van gratis tips en een fijne meditatie die jou zeker weten gaan helpen om nu direct spanning los te laten.

Bedankt voor je aanmelding. Check je e-mail voor de gratis meditatie.

Chat openen
1
Hulp nodig? Stel hier direct je vraag!
Hoi! Fijn dat je er bent.
Hoe kan ik je helpen?