fbpx

Persoonlijk traject

VRIJ VAN ANGST

Persoonlijk TRAJECT

Vrij van angst | Hypnotherapie

“Hoe ik ook mijn best doe, het lukt me niet om me te ontspannen. Ik word gek van al die gedachten. Ik  sta altijd ‘aan’. Als ik dan eindelijk op de bank zit, voel ik angst en onrust. Ik weet niet waar dat vandaan komt.”

“Ik ervaar mijn hele leven al angst en schaam me ervoor.  Ik heb al veel gelezen en ook al therapie gehad, maar dat heeft niet geholpen” 

“Ik ben ondernemer en moet eigenlijk meer zichtbaar worden, maar het is net of ik mezelf tegenhoud. Geen idee waar dat vandaan komt.”

“Ik zit in een burn-out (voor de 2e x) en weet niet hoe ik daaruit moet komen”. 

“Ik heb fibromyalgie en dat beperkt me enorm”

“Ik heb chronisch pijn. Kun je daar ook wat mee? 

Herken je jezelf hierin of ervaar je op een andere manier angsten en spanningen? Met al mij passie en plezier help ik je heel graag naar de oplossing!

Samen

Doordat je persoonlijke begeleiding van mij krijgt, zul je merken hoe snel je verandering gaat ervaren. Vanaf sessie 1. 

We gaan dan samen opzoek naar de kernoorzaak van jouw angsten, belemmeringen en overtuigingen die stress en spanning opleveren. Met behulp van geweldige technieken kunnen we deze transformeren, zodat jij je weer superkrachtig, veilig en relaxt voelt.

Tussendoor mag je me whatsappen. Zo ben ik een veilige boei waar je je aan vast kunt houden op weg naar een ontspannen leven.

Het oplossen van issues doe je door gebruik te maken van je creatiekracht. Dit is zo krachtig! Je gaat dit de eerste sessie al VOELEN, waardoor je WEET: Verandering is WEL mogelijk.

inhoud

Persoonlijk traject 

  • In ongeveer 10 weken tijd hebben we 5 sessies. Live in de praktijk of via Zoom.
  • De sessie zijn ongeveer 1,5 uur.
  • Je krijgt krachtige technieken voor ontspanning die je altijd kunt toepassen.
  • Tussendoor persoonlijk whatsapp of mailcontact, zodat jij je steeds krachtiger voelt worden naarmate de weken vorderen.
  • Minimaal een jaar lang toegang tot de gloednieuwe online training ‘Vrij van Angst’ boordevol informatie, meditaties en technieken.
  • Inclusief de basistechniek van de Schumann Resonantie om je zelfgenezend vermogen te activeren. Daarmee gaat het in elke facet van je leven beter en beter.

Resultaat

Je voelt dat jij weer volledig 'in control' bent

Het leven voelt lichter

Je slaapt beter en hebt meer energie

Je hebt meer plezier en bent relaxt

Je leert bewust manifesteren

zelfvertrouwen

Gun je zelf deze kans en pak hem met twee handen aan. Het is nu de tijd.

Wat ben jij waard.   Oneindig veel.

Hoeveel wil jij in je Zelf investeren om je sh*t op te lossen.   Alles.

Je leven gaat echt next level.

Alleen al in Nederland zijn 2.100.000 mensen met angst
Tijd om loslaten! 

Voor €1997,00 gaat jouw leven voor goed veranderen. Je verdient het!

Wat klanten zeggen

“Joke is enthousiast en heeft een no nonsens aanpak”

“Ik voelde me gesteund en mocht altijd appen. Dat gaf me een veilig gevoel” En ze reageeert zó snel.

Cindy, 32 jaar – Durfde niet voor zich zelf op te komen en had fysieke klachten

“Sinds ik een aantal keer bij Joke geweest ben ervaar ik veel meer innerlijke kracht, ben ik meer vastberaden en daadkrachtiger.
De lessen die ik heb geleerd zijn waardevol en ik ben dankbaar dat ik nu zover ben, ik heb nog een heel leven voor me en daar kijk ik naar uit! Wat een powervrouw ben ik!

Door bepaalde denkwijze of gewoonten los te laten laat je ook fysieke klachten los. Het is apart dat dat zo werkt maar ik heb het aan de lijve ondervonden dat spanning en stress lichamelijke klachten veroorzaken waardoor ik mijn werk niet kon doen zoals ik dat wilde maar nu zijn er totaal geen klachten meer. Het werkt echt!
En dat dankzij een paar sessies bij Joke!
Echt een goed investering voor de rest van je leven.”

“Ik had dit 10 jaar eerder moeten weten. Ben blij dat ik van mijn angst af ben en weet hoe ik bij eventuele spanning moet handelen.”

Tanja 53

“Ik had echt angst om nieuwe stappen te zetten. Ik had een laag zelfbeeld en weing zelfvertrouwen. Vroeger thuis kon ik nooit wat goed doen. De laatste tijd had ik pijnlijke gewrichten én jarenlang last van hooikoorts.”

“Na het ‘Vrij van angst’ traject ben ik nagenoeg klachtenvrij. Ik heb zoveel over mijzelf geleerd en inzichten gekregen. Mijn belemmerende overtuigingen heb ik nu positief verandert. Dit voelt veel beter. Ik heb het gevoel dat ik nu pas mezelf mag en kan zijn.”

Renske, 46 jaar – Moest te veel ballen hooghouden en verloor zich elf uit het oog.

Het traject bij Joke heeft enorm bijgedragen aan mijn zelfontwikkeling. Door het stellen van juiste vragen, kreeg ik inzicht in patronen en kon hieraan werken. Dit heeft geleid tot meer overzicht in mijn leven en het dagelijks handelen.

Chat openen
1
Hulp nodig? Stel hier direct je vraag!
Hoi! Fijn dat je er bent.
Hoe kan ik je helpen?