fbpx

AANBOD

Change For Life

Dit 6 weekse traject bestaat uit 3 persoonlijke live sessies en daarnaast WhatsApp support om je proces waar je zelf de meeste inbreng en invloed op hebt, gaande te houden. Je krijgt precies dat wat je nodig hebt. 

Het traject geeft je genoeg tijd en ruimte om het geleerde te implementeren en eventueel nieuwe problemen die boven komen aan te pakken. Hierin pakken we via jouw onbewuste brein de beperkende patronen en overtuigingen aan bij de kern en transformeren deze om de weg vrij te maken voor jou, jouw verlangens en doelen.

Heb je vragen of wil je liever eerst persoonlijk contact om te kijken of het Change-for-Life traject bij jou past, dan kan dat.

Je kunt mij bereiken via joke@deangstexpert.nl

 

Theatershow: Haal meer uit jezelf.

Wil jij begrijpen waardoor jouw angsten en overtuigingen zo hardnekkig vast kunnen zitten en hoe dat heel goed op te lossen is? 

In deze theatershow leer ik je daar alles over. De inzichten en tools kun je direct gebruiken in het dagelijks leven om je makkelijker te ontspannen.

Leer mij kennen als Joke straathof, De angstexpert. Krijg een kijkje in mijn leven en hoe ik een groot aantal mensen een nieuw stuk vrijheid in het leven heb kunnen geven door ze van hun angsten af te helpen.

Online Trainingen

Online training
Vrij van Hoogtevrees

Online Training
Vrij van Spinnenangst

Online training
Vrij van
Rijangst

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Hoe kun jij iemand van een angst verlsosen?

Door verdiepende vragen te stellen komen we er samen achter waar de oorzaak ligt van je angst en hoe angst werkt in jouw brein. Ik deel je mijn kennis en via een methode leer ik je hoe jij jouw eigen programmering kunt resetten, waardoor jouw angst verdwijnt. Je hoeft er niet in te geloven. Wel vraag ik je 100% commitment om je open te stellen voor de oplossing en dat te doen wat nodig is voor een blijvend resultaat.

Ik heb alles al geprobeerd. Hoe weet ik of dit werkt?

Oude programmeringen van een probleem zitten vast in het onbewuste brein. Wanneer daar nog niet of niet voldoende mee gewerkt is, is de programmering nog aanwezig. Vaak pakken we de symptomen aan door medicijnen, maar niet het daadwerkelijke probleem. Door als het ware het bestaande programma te resetten wordt het probleem vermindert of zelfs opgelost.

Al mijn cliënten geven mij terug dat zij al bij de eerste sessie een positieve verandering voelen, maar hoe het precies werkt is moeilijk uit te leggen. Je zal dit dus moeten ervaren.

Hoe kan een online training dan werken?

Het maakt voor jouw onbewuste brein niet uit of iets werkelijk gebeurt of dat het verhaal zich in je hoofd afspeelt.  Dit is niet alleen zo voor het probleem, maar ook voor de oplossing: Een online training. Mijn trainingen werken met informatie, meditatie en visualisaties. Een online training kan dus fantastisch werken. Deze kun je thuis doen precies op een tijd dat het jou het beste past. Bovendien kun je de training een aantal keer herhalen als je dat prettig vindt. Wil je toch liever persoonlijke begeleiding, dan kan dat natuurlijk ook.

Is de verandering blijvend?

Ja, de verandering is bijna altijd blijvend. Het ligt aan jouw eigen verlangen naar een oplossing. Het voelt nieuw, wanneer je je oude vertrouwde beperkende gevoel niet meer voelt. Dus dat voelt in het begin een beetje apart op een positieve manier. Dus je moet wennen aan jouw nieuwe ontspannen jij. En het is ook jouw verantwoordelijkheid om daaraan te blijven werken. Maar als jij die omarmt hoef dan komt dat helemaal goed.

Is hypnose gevaarlijk?

Hypnose is niet gevaarlijk. Het is slechts een zeer ontspannen lichaamsstaat die mij makkelijker toegang geeft tot je onderbewustzijn. Ik ben bevoegd om hypnotherapie te geven en heb dit al heel veel succesvolle keren mogen doen. Als je meer wilt weten over hoe hypnose werkt bekijk dan deze video.

Hoe lang duurt een 1 op 1 traject?

Het traject duurt over het algemeen 6 -10 weken. Dit kan verschillend zijn per situatie.

Wordt de behandeling vergoed door de verzekering?

De behandeling kan helaas niet worden vergoed. Ik beloof je wel dat dit de beste investering wordt die je gaat doen. Je leven verandert op een positieve manier en jij de tools leert om dat ook in de rest van je leven toe te passen.