fbpx

AANBOD

KOM VAN JE ANGST AF!

Als de Angstexpert van Nederland ondersteun ik je om van je angst af te komen. We zorgen er samen voor dat jij jouw doel bereikt wat je voor ogen hebt m.b.t. je angst.

Zo kun jij elke situatie met meer rust en overzicht aan en ervaar je weer plezier in jezelf en dat wat je doet. Hoe heerlijk is dat!

Haal meer uit jezelf!

N

Voel meer ontspanning en plezier

N

Geniet dat jij in control bent

N

Ervaar meer zelfvertrouwen 

N

Voel hoe krachtig je bent

N

Zet die stap waar je al zolang naar uitkijkt

De mogelijkheden

VRIJ VAN ANGST
Online training

In deze online training ‘Vrij van Angst’ neem ik je mee in een geweldig bewustwordingsproces.

Door belangrijke kennis en krachtige technieken reken jij af met je angst en kan ontspanning en plezier weer de boventoon gaan voeren. Bovendien leer je in elke situatie het positieve eruit te halen en geniet je van je hervonden liefde en kracht in jezelf!

Als klap op de vuurpijl maak ik wekelijks een uur vrij voor een gezamelijke Q&A voor iedereen die deze training volgt.

VRIJ VAN ANGST
Persoonlijk traject

Naast dat je toegang krijgt tot de online training ‘Vrij van Angst’, waardoor je gemakkelijk kennis en technieken terug kunt vinden, ga ik persoonlijk met je werken.

Hierdoor kan ik je heel specifiek begeleiden op dat punt wat voor jou het meest belangrijk is.

Heb je een issue wat je niet graag alleen aanpakt, dan is dit persoonlijk traject natuurlijk ook uitermate geschikt.

Bovendien mag je me persoonlijk appen, mocht je tussendoor vragen hebben

VRIJ VAN ANGST
V.I.P. traject

Een V.I.P. traject is specifiek voor mensen die graag langer of heel specifieke persoonlijke begeleiding wensen. Dit is helemaal speciaal op jou afgestemd.

Stel dat je vliegangst hebt, dan is er een mogelijkheid dat we na de sessies samen een korte vlucht maken. Of dat ik je in korte tijd intensief begeleid, zodat je wel die presentatie kan doen voor die groep van 100 of 1000 mensen. Of stel dat je zo bang bent in een bus of trein, dan kan ik met je mee gaan op je eerste rit in het OV.

Dit is dus echt zorg op maat.

meer online trainingen

Online training
Vrij van Hoogtevrees

Online Training
Vrij van Spinnenangst

Online training
Vrij van
Rijangst

Online Training
Vrij van Emetofobie

Theatershow: Haal meer uit jezelf.

Wil jij begrijpen waardoor jouw angsten en overtuigingen zo hardnekkig vast kunnen zitten en hoe dat heel goed op te lossen is? 

In deze theatershow leer ik je daar alles over. De inzichten en tools kun je direct gebruiken in het dagelijks leven om je makkelijker te ontspannen.

Leer mij kennen als Joke straathof, De angstexpert. Krijg een kijkje in mijn leven en hoe ik een groot aantal mensen een nieuw stuk vrijheid in het leven heb kunnen geven door ze van hun angsten af te helpen.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Hoe kun jij iemand van een angst verlossen?

Door verdiepende vragen te stellen komen we er samen achter waar de oorzaak ligt van je angst en hoe angst werkt in jouw brein. Ik deel je mijn kennis en via een methode leer ik je hoe jij jouw eigen programmering kunt resetten, waardoor jouw angst verdwijnt. Je hoeft er niet in te geloven. Wel vraag ik je 100% commitment om je open te stellen voor de oplossing en dat te doen wat nodig is voor een blijvend resultaat.

Ik heb alles al geprobeerd. Hoe weet ik of dit werkt?

Oude programmeringen van een probleem zitten vast in het onbewuste brein. Wanneer daar nog niet of niet voldoende mee gewerkt is, is de programmering nog aanwezig. Vaak pakken we de symptomen aan door medicijnen, maar niet het daadwerkelijke probleem. Door als het ware het bestaande programma te resetten wordt het probleem vermindert of zelfs opgelost.

Al mijn cliënten geven mij terug dat zij al bij de eerste sessie een positieve verandering voelen, maar hoe het precies werkt is moeilijk uit te leggen. Je zal dit dus moeten ervaren.

Hoe kan een online training dan werken?

Het maakt voor jouw onbewuste brein niet uit of iets werkelijk gebeurt of dat het verhaal zich in je hoofd afspeelt.  Dit is niet alleen zo voor het probleem, maar ook voor de oplossing: Een online training. Mijn trainingen werken met informatie, meditatie en visualisaties. Een online training kan dus fantastisch werken. Deze kun je thuis doen precies op een tijd dat het jou het beste past. Bovendien kun je de training een aantal keer herhalen als je dat prettig vindt. Wil je toch liever persoonlijke begeleiding, dan kan dat natuurlijk ook.

Is de verandering blijvend?

Ja, de verandering is bijna altijd blijvend. Het ligt aan jouw eigen verlangen naar een oplossing. Het voelt nieuw, wanneer je je oude vertrouwde beperkende gevoel niet meer voelt. Dus dat voelt in het begin een beetje apart op een positieve manier. Dus je moet wennen aan jouw nieuwe ontspannen jij. En het is ook jouw verantwoordelijkheid om daaraan te blijven werken. Maar als jij die omarmt hoef dan komt dat helemaal goed.

Is hypnose gevaarlijk?

Hypnose is niet gevaarlijk. Het is slechts een zeer ontspannen lichaamsstaat die mij makkelijker toegang geeft tot je onderbewustzijn. Ik ben bevoegd om hypnotherapie te geven en heb dit al heel veel succesvolle keren mogen doen. Als je meer wilt weten over hoe hypnose werkt bekijk dan deze video.

Hoe lang duurt een 1 op 1 traject?

Het traject duurt over het algemeen 6 -10 weken. Dit kan verschillend zijn per situatie.

Wordt de behandeling vergoed door de verzekering?

De behandeling kan helaas niet worden vergoed. Ik beloof je wel dat dit de beste investering wordt die je gaat doen. Je leven verandert op een positieve manier en jij de tools leert om dat ook in de rest van je leven toe te passen.

Chat openen
1
Hulp nodig? Stel hier direct je vraag!
Hoi! Fijn dat je er bent.
Hoe kan ik je helpen?