Vrij van angst,

Waardoor jij weer VOL VERTROUWEN alles kan doen wat je wil! Dat is een droom, die uit kan komen!

Ervaringen van cliënten

Hoogtevrees 

Ellen 51 jr: Als klein meisje had ik al angst om over hoge bruggen te gaan. De diepte en het water onder de brug maakten me bang. Ik voelde mijn basis niet meer en paniek sloeg toe. Wanneer ik een brug kon vermijden, deed ik dat.

Tijdens de sessie kreeg mijn onderbewustzijn het vertrouwen weer terug. Dat voelde goed.

Nog geen uur later stond ik met Joke op de voorheen engste brug in de buurt en keek ik met haar over de reling naar onze spiegelbeelden.

Ik voelde me blij en opgelucht. En dat in 1 sessie!  De afgelopen weken blijft dat gevoel bij mij. Blij en bevrijd!

Bang voor ‘pootje over’ 

Henri 52 jr. Schaatste al jaren, maar door een ski ongeluk een aantal jaar geleden,  blokkeerde hij in de bocht en het pootje over lukte niet meer. ‘Ik durfde niet meer’. Extra lessen, en zelfs privé lessen, helemaal weer terug naar het begin om de techniek weer opnieuw aan te leren, het hielp allemaal niet. De blokkade bleef.

Maar, afgelopen januari 1 hypnotherapiesessie gedaan en nu geen blokkade meer. Super. Ik kan weer ontspannen schaatsen zonder angst voor de bocht.

En by the way: Ik had een frozen shoulder overgehouden aan het ongeluk en de operatie. Ik kon mijn rechter arm maar tot horizontaal krijgen en niet verder. Na de behandeling kon ik beide armen recht naar boven bewegen!

Hij schreef daarover na een week: Heel fascinerend wat je daar gedaan hebt. Juist ik, als rationeel ingesteld persoon vind dat erg leuk.

In 1 sessie van hoogtevrees én claustrofobie af

 

Online training Spinnenangst

Iris 27 jr: Na de online training: Als ik nu aan een spin denk zie ik het heel anders voor mij. De training helpt me om anders naar een spin te kijken.

Manon 21 jr: Mijn angst voor spinnen was/is heel erg dus of het helemaal weg is weet ik niet. Maar gister toen ik wou gaan douchen zat er een dikke spin in de douche en die heb ik zelf weggehaald met een doekje! Dat had ik daarvoor nooit gekund, dus er is sowieso verbetering.

De filmpjes zijn fijn, zo kan je zelf bepalen wanneer je het wilt bekijken.Ik zou anderen zeker aanraden om deze training te volgen.

Jeroen 20 jr: Mijn spinnenangst was  10 op schaal nul tot 10! Ik was nogal sceptisch, maar heb toch de filmpjes gekeken en het angstige gevoel is gewoon weg. Nu zie ik een spin en constateer alleen maar ‘ het is een spin’ en het doet me verder niks.  Wel apart hoor.

Yvonnes hoogtevrees ervaring

Yvonne had jarenlang last van hoogtevrees. Een keukentrap gaf al verkramping en een brug met planken waar ruimte tussen zit was bijna een no go area.

Ze heeft de online training ‘vrij van hoogtevrees’ gevolgd. Hier verteld ze haar ervaring wat dit haar gebracht heeft aan vrijheid in haar doen en laten.

Wat de training ‘vrij van rij-angst’ voor je kan betekenen

Topervaring van iemand die 8 jaar niet in een bus durfde te rijden na een ongeluk en nu na de sessie ‘vrij van rijangst’ de zelfde dag nog ‘s avonds met haar man weer in de bus reed. En ze genoot er weer van. Het gaf haar een boost zelfvertrouwen.

En dit was haar reactie na de sessie:

Nou het heeft even geduurd maar ik heb de sessie volbracht!
En hoe, woow echt bizar. Het eerste wat ik dacht nadat het filmpje klaar was, ik ga vanavond in een bus rijden.
Deze gedachten heb ik nog nooit eerder gehad omdat dit gewoon een no go was! Alleen bij de gedachten al zou ik al bijna gaan hyperventileren. En als ik nu terug denk aan de gebeurtenis kan ik dat gevoel niet meer goed op halen.
Alsof mijn gedachten ergens anders heen af dwalen maar niet meer naar dat exacte moment. Ik zie nu ook mogelijkheden om met mijn werk in de bus te gaan rijden. Geweldig.

‘s Avonds kreeg ik een whatsopfoto en bericht met een blijde mevrouw achter het stuur en een trotse man ernaast.

Iemand gesproken over de hoogtevrees training

Ervaring van iemand die de online training Vrij van Hoogtevrees bij mij gevolgd heeft. Super leuk om te zien wat deze training voor veranderingen teweeg brengt.

Onzekerheid

Richard 48 jr: Al jaren lang liep ik rond met diepe onzekerheden over mezelf. Hierdoor vergat ik mijn ‘eigen’ stem en leefde ik een leven waar ik eigenlijk niet tevreden was.
Langzamerhand begon ik me hier bewust van te worden.Via, via kwam ik bij Joke terecht. Na een heel fijn gesprek met haar, zijn we in de therapie teruggegaan naar mijn verleden. Ik ben de grondoorzaak van mijn onzekerheden, gelegen in m’n vroegste jeugd, onder ogen gekomen.
Daardoor heb ik een pijnlijk hoofdstuk kunnen afsluiten. En, belangrijker nog,  nieuwe inzichten en nieuw zelfvertrouwen gevonden.
Een prachtig resultaat van deze therapie!
Nu, een maand later, heeft het m’n leven al een zeer positieve wending gegeven.

Linda over de hoogtevrees training

Al zolang als ik me kan herinneren heb ik last van hoogtevrees. Hoge bruggen, enge trappen, balkons ik vond het vreselijk. Tot ik bij Joke de hoogtevrees training volgde. Meteen na de training voelde ik al dat er iets veranderd was, maar ik kon niet precies uitleggen wat dan.

Tot ik een paar dagen later over een hoge brug fietste. Pas toen ik er al overheen was dacht, he dit vond ik toch vroeger heel eng? Ongemerkt was ik er gewoon overheen gegaan, echt bizar!!

Een paar dagen geleden ben ik zelfs in een stoeltjeslift geweest op vakantie. In het begin vond ik het nog wel erg spannend, maar langzaam begon ik een beetje om mij heen te kijken en zag ik ook hoe mooi het eigenlijk was en viel de spanning langzaam van me af. Echt bijzonder hoe dat werkt. Ben zo blij dat ik deze training gevolgd heb.

Tim (4jr) wil niet op de wc poepen

Wij zijn via via bij Joke terecht gekomen omdat we echt RADELOOS waren vanwege het niet willen poepen op de wc bij ons 4 jarige zoontje……

Vanwege de grote afstand (1,5 uur rijden) stelde Joke voor om het via het voorlezen van, door Joke geschreven helende verhalen met herkenningpunten van ons zoontje er in, op te gaan lossen.
We lazen het soms wel 3-4 keer per dag aan hem voor. Hij zei ook steeds “maar papa en mama dat heb ik ook”. Hij ging er onbewust toch over na denken en echt na nog geen week lezen wilde hij het ook op de wc proberen, eerst met ons erbij en nu 3 weken later gaat het zo goed dat hij helemaal alleen gaat en soms nog steeds tegen ons zegt “wat ben ik een stoere jongen he”
Echt fijn dat dit zo heeft geholpen

Bedankt joke, je bent een topper!!! En t was erg fijn om te zien dat je ook echt met ons meeleefde…..