fbpx

Schumann Resonantie

Activeren van het zelf herstellend vermogen en je bewustzijn verruimen

Wat is de Schumann Resonantie?

De Schuman Resonantie is de trilling tussen de kern van de Aarde en de buitenste laag van de ionensfeer, ongeveer 65 kilometer boven de Aarde. Alles wat leeft op deze planeet staat in verbinding met deze trilling, zeg maar de hartslag, de levensenergie, van de Aarde.

Mensen zijn zich hier echter niet van bewust, omdat het ons niet is geleerd dat het überhaupt bestaat, laat staan om ons energetisch met deze trilling te verbinden.

Het is fijn dat deze informatie nu meer naar buiten komt en gedeeld wordt. Zeker in deze roerige tijden is het goed dat je middels deze verbinding de rust in jezelf kunt leren herpakken.

We zijn zo gericht op wat er buiten ons gebeurt en proberen oplossingen buiten ons te vinden, door gebruik te maken van ons logische verstand en informatie van buitenaf. We worden geleefd en zijn ons er soms niet eens van bewust. We zijn die druk ‘normaal’ gaan vinden. De fysieke signalen of klachten worden vaak genegeerd of gedempt met medicatie. We zijn de connectie met onszelf kwijtgeraakt.

Hoe mooi is het dan als je je weer leert verbinden met de Bron. Het veld van universele kennis en mogelijkheden, zodat je rust, plezier en vertrouwen ìn jezelf voelt en ervaart, waardoor je dat automatisch naar buiten toe uitdraagt.

Door deze verbinding steeds weer toe te passen, krijg je meer energie, meer inzichten omdat jouw innerlijke kennis wordt aangesproken en kunnen emotionele wonden geheeld worden en fysieke klachten verdwijnen. Mensen voelen het als een soort thuiskomen in zichzelf, waar ze ZELF invloed op hebben.

Je voelt je krachtiger, kunt meer voor jezelf opkomen, laat beperkende overtuigingen los die jouw belemmeren om het beste in jezelf naar boven te halen.

Tineke leerde ook de verbinding maken:

“Naarmate ik de verbinding met de Schumann Resonantie vaker toepaste, ging er een nieuwe wereld voor me open ! Ik kwam helemaal in mij, een betoverende trance en kon mij zowel geestelijk als lichamelijk helen. Lichamelijke ongemakken die ik jaren lang had verdwenen, het in mijzelf zijn en de verbondenheid met de aarde en de zon is verslavend . Ik wou dat ik dit jaren eerder had geleerd.  Het is magisch, jezelf kunnen helen en de verbondenheid ervaren.”

Het integreren en toepassen van de Schumann Resonantie geeft de mogelijkheid tot:

Het activeren van het zelf herstellend vermogen

Bescherming tegen straling en andere ongewenste frequenties

Het activeren van je cellen en restaureren van je DNA

Het oplossen van blokkades en het biedt nieuwe inzichten en mogelijkheden

Bescherming tegen mind-control en intimidatie

Het verbinden van de rechter- en linkerhersenhelft

In 2008 leerde ik Anton Teuben van www.schumanninstituut.nl , kennen en heb ik de cursus Schumann Resonantie gedaan.
Later hebben we de cursus ook een aantal keer in Dronten georganiseerd. De laatste keer was in 2020.

Begin 2022 heb ik zelf de trainersopleiding gevolgd, zodat ik nu ook deze kennis kan doorgeven.

Ik ben als trainer aangesloten bij het SIN: Schumann Instituut Nederland. Op de site van www.schumanninstituut.nl is meer informatie omtrent de Schumann resonatie te vinden, mocht je daar interesse in hebben. 

In mijn praktijk (als Angstexpert/hypnotherapeut) leer ik iedereen sowieso de basis van de Schumann Resonantie. Door meer bewustwording en het voelen en ervaren van deze energie, ervaren zij al veel rust en kracht in zichzelf. Ik word er helemaal blij van als ik zie hoe mensen in mijn praktijk zichzelf als het ware herontdekken en voelen hoe zij krachtiger worden.

Deze keer is het mijn debuut om via Zoom de training van de Schumann Resonantie aan een groep te gaan geven. Zoals bij elke groepstraining van de Schumann, zullen er 1 of 2 mede trainers aanwezig zijn.

Ik kijk er enorm naar uit om deze prachtige kennis met een groep te gaan delen.

Cursus inhoud

Tijdens deze cursus deel ik meer kennis over onze eigen lichaamssystemen, zodat je meer begrip krijgt hoe dat werkt en het zelf positief kunt beïnvloeden. Daarnaast deel ik ook informatie over quantum fysica. Het is heel mooi om deze wetenschappelijke kennis en oude wijsheid over te mogen brengen. Kennis en toegepaste kennis geeft groei.

Het voelen en ervaren van deze Schumann energie geeft een gevoel van verbinding, blijdschap en liefde. Liefde is eigenlijk zo veel meer omvattend als dat we het in eerste instantie zo lezen. Het jezelf accepteren met al je ins en outs is al groot goed.
Liefde is ook respect, blijdschap, overvloed, energie, compassie, plezier en een fijn gevoel.

De eerstevolgende cursus is nog niet bekend. Houd de website in de gaten voor nieuwe data.

Wat deelnemers ervaren

“Meer verbinding met mezelf”

“Alsof ik thuiskom. Wat een rust”

“Fijn om een tool te hebben wat ik zelf kan toepassen”

“Ik zie meer mogelijkheden dan moeilijkheden”

“Ik voel me meer gegrond en heb minder last van prikkels om me heen”

Vragen?

Mail naar joke@deangstexpert.nl

Lukt het niet met bestellen van een ticket, stuur me dan ook even een mail

GRATIS MEDITATIE AANVRAGEN

 

Voel jij je angstig en gespannen rondom de huidige situatie?
Wil jij leren hoe je angst loslaat?
Heb jij behoefte aan DIRECT meer ontspanning?

 

Bepaalde gebeurtenissen kunnen ons een gevoel van angst en machteloosheid geven. Helaas kunnen we onze omgeving niet veranderen.
Wel kunnen we invloed uitoefenen op de manier hoe wij ermee omgaan. En daardoor kunnen we ons gevoel en onze emoties beïnvloeden. Ik vertel je graag hoe!

Laat hieronder je e-mail adres achter. Dan voorzie ik je van gratis tips en een fijne meditatie die jou zeker weten gaan helpen om nu direct spanning los te laten.

Bedankt voor je aanmelding. Check je e-mail voor de gratis meditatie.

Chat openen
1
Hulp nodig? Stel hier direct je vraag!
Hoi! Fijn dat je er bent.
Hoe kan ik je helpen?