fbpx

V.I.P. traject

VRIJ VAN ANGST

Dit V.I.P. traject is speciaal voor jouw als jij graag langer of heel specifieke persoonlijke begeleiding nodig hebt.

Je kunt denken aan:

    • Meerdere trauma’s verwerking met 3 maanden wekelijkse begeleiding, zodat je eindelijk los komt van de ervaring en het verhaal uit het verleden. Hoe licht zal je je dan voelen.
    • Intensievere begeleiding op je angsten en het vervolg daarop in je dagelijkse leven middels video calls of live begeleiding thuis of op je werk.

Bijvoorbeeld iemand die voor zijn werk moet vliegen, maar dat nu niet kan. Hoe fijn als jij promotie kan maken omdat je deze stap hebt gezet.

Of een toneelspeler die iedere keer bijna van zijn stokje gaat van de plankenkoorts. Hoe fijn is het als je dan wat relaxter en met gezonde spanning en plezier op het podium staat.

Werken aan je hoogtevrees en dan samen met mij de Domtoren in Utrecht op en genieten van het uitzicht. Wanneer je deze stap hebt gezet, kun jij bijvoorbeeld genieten van de bergen in de sneeuw of eindelijk die reis eens maken, waar je al zolang van gedroomd hebt.

Stuur me een mail en we spreken een moment af om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Afhankelijk van het traject maak ik dan een offerte op.

Chat openen
1
Hulp nodig? Stel hier direct je vraag!
Hoi! Fijn dat je er bent.
Hoe kan ik je helpen?