fbpx

V.I.P. traject

VRIJ VAN ANGST

Dit V.I.P. traject is speciaal voor jouw als jij graag langer of heel specifieke persoonlijke begeleiding nodig hebt.

Je kunt denken aan:

    • Meerdere trauma’s verwerking met 3 maanden wekelijkse begeleiding, zodat je eindelijk los komt van de ervaring en het verhaal uit het verleden. Hoe licht zal je je dan voelen.
    • Intensievere begeleiding op je angsten en het vervolg daarop in je dagelijkse leven middels video calls of live begeleiding thuis of op je werk.

Bijvoorbeeld iemand die voor zijn werk moet vliegen, maar dat nu niet kan. Hoe fijn als jij promotie kan maken omdat je deze stap hebt gezet.

Of een toneelspeler die iedere keer bijna van zijn stokje gaat van de plankenkoorts. Hoe fijn is het als je dan wat relaxter en met gezonde spanning en plezier op het podium staat.

Werken aan je hoogtevrees en dan samen met mij de Domtoren in Utrecht op en genieten van het uitzicht. Wanneer je deze stap hebt gezet, kun jij bijvoorbeeld genieten van de bergen in de sneeuw of eindelijk die reis eens maken, waar je al zolang van gedroomd hebt.

Stuur me een mail en we spreken een moment af om te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn. Afhankelijk van het traject maak ik dan een offerte op.

GRATIS MEDITATIE AANVRAGEN

 

Voel jij je angstig en gespannen rondom de huidige situatie?
Wil jij leren hoe je angst loslaat?
Heb jij behoefte aan DIRECT meer ontspanning?

 

Bepaalde gebeurtenissen kunnen ons een gevoel van angst en machteloosheid geven. Helaas kunnen we onze omgeving niet veranderen.
Wel kunnen we invloed uitoefenen op de manier hoe wij ermee omgaan. En daardoor kunnen we ons gevoel en onze emoties beïnvloeden. Ik vertel je graag hoe!

Laat hieronder je e-mail adres achter. Dan voorzie ik je van gratis tips en een fijne meditatie die jou zeker weten gaan helpen om nu direct spanning los te laten.

Bedankt voor je aanmelding. Check je e-mail voor de gratis meditatie.

Chat openen
1
Hulp nodig? Stel hier direct je vraag!
Hoi! Fijn dat je er bent.
Hoe kan ik je helpen?