fbpx
Online therapie voor angst oplossen

Veelal denken mensen dat je alleen door live bij een therapeut te zijn, het probleem waar zij mee lopen opgelost kan worden. Maar dat is niet waar. Voor ons brein maakt het niks uit of je nu live bij iemand bent, of live online met een therapeut werkt of zelfs gewoon met een online training. Voor het brein is alles even echt.

Denk nu maar eens aan een sappige citroen en dat je zo’n schijfje in je mond stopt nu. Wat gebeurt er nu, nu je daaraan denkt? Als je je dat echt even inbeeldt? Precies, je krijgt meer speeksel in je mond, omdat je brein denkt dat je echt een citroen in je mond hebt en dus reageert het lichaam daarop.
En zo is het ook met angst, stress of spanningsgevoelens.

Als je denkt aan die situatie wat je zo vervelend vindt, wat gebeurt er nu als je daaraan denkt? Inderdaad, dan voel je meer spanning.

TIP:
Stel jezelf nu eens voor dat je kunt toveren (en dat kun je, let maar eens op) Stel je dan nu voor dat je morgen wakker wordt en dat ál jouw angsten en spanningen weg zijn. Echt helemaal weg.

Hoe voelt dat dan nu als je daaraan denkt?
Inderdaad, dan voelt dat al beter in het nu. Dat geeft een blij gevoel in het nu.  Hoe mooi is dat? Jij bent dus nu in staat om jezelf een beter gevoel te geven bij het idee alleen al dat morgen al je spanningen weg zijn. Daar zit de kracht van de gedachten.

En daarom kun je ook via een online training je issues oplossen. Jouw onbewuste brein gaat je helpen om de juiste informatie naar boven te halen om het dan te kunnen loslaten.
Het is ons bijna niet voor te stellen dat het kan, maar op het moment dat je toepast wat je leert dan VOEL je de verandering. Onze mind snapt er niks van, maar het voelt beter.
Dan zeg ik vaak: “Vraag niet hoe het kan, geniet ervan.”

Voor meer informatie kijk op https://deangstexpert.nl/vrij-van-angst-online-training/ 

14 september 2023
Chat openen
1
Hulp nodig? Stel hier direct je vraag!
Hoi! Fijn dat je er bent.
Hoe kan ik je helpen?