fbpx
Waar is jouw angst aan gelinkt?

Soms is het niet in 1 keer duidelijk waar een angst vandaan komt. Maar toch, als je doorvraagt, komt daar het antwoord op een presenteerblaadje aangereikt.

Richard heeft al jaren last van rijangst. Met name op de snelweg. Hij zei: “Ik begrijp het niet. Als ik korte stukjes moet rijden dan gaat het wel, maar zodra ik meer dan een uur in de auto zit, word ik bang. En zeker als ik nog langer moet rijden, zoals op wintersport. Dan voel ik me paniekerig worden, mijn hart gaat sneller kloppen, heb meer zweet handen en wil eigenlijk niet meer rijden.”
We praten over hoe dit hem beperkt, wat de gevolgen zijn en hoelang hij dit al zo ervaart.
En nee, hij heeft geen grote issues gehad in het verkeer.

Maar dan gebeurt het. Er komt een verhaal. “Nou ja, héél lang geleden”, en dan spits ik mijn oren, want dan komt meestal de link, “ben ik een keer bijna in slaap gevallen op de snelweg.”
BAM. Daar is de link. Zie jij hem al?

Als Richard kort op de snelweg rijdt, is er niks aan de hand. Maar als hij meer dan een uur rijdt wordt hij bang. Jaren geleden, toen hij ook wat langer op de snelweg reed, viel hij bijna in slaap. Het onderbewustzijn weet dit nog heel goed en wil Richard beschermen. Dus als hij langer in de auto zit, begint het onbewuste brein signalen te laten voelen aan jou: “het is niet veilig om lang in de auto te zitten, want dan val je in slaap en dat is absoluut onveilig”. En dus voel je paniek enz.
Ik help mensen om dit oude programma te resetten.
Ken jij mensen met angst en gun je hun ook weer de ONTSPANNING -lees VRIJHEID – terug? Wijs hem gerust op deze post. Zo kunnen we elkaar helpen om meer plezier en ontspanning in het leven te brengen.

 

11 november 2019

GRATIS MEDITATIE AANVRAGEN

 

Voel jij je angstig en gespannen rondom de huidige situatie?
Wil jij leren hoe je angst loslaat?
Heb jij behoefte aan DIRECT meer ontspanning?

 

Bepaalde gebeurtenissen kunnen ons een gevoel van angst en machteloosheid geven. Helaas kunnen we onze omgeving niet veranderen.
Wel kunnen we invloed uitoefenen op de manier hoe wij ermee omgaan. En daardoor kunnen we ons gevoel en onze emoties beïnvloeden. Ik vertel je graag hoe!

Laat hieronder je e-mail adres achter. Dan voorzie ik je van gratis tips en een fijne meditatie die jou zeker weten gaan helpen om nu direct spanning los te laten.

Bedankt voor je aanmelding. Check je e-mail voor de gratis meditatie.

Chat openen
1
Hulp nodig? Stel hier direct je vraag!
Hoi! Fijn dat je er bent.
Hoe kan ik je helpen?